Xarxa Afic

Categories

Mostrant els resultats de 1 a 10 de 71

28-11-2018 PUJA AL TREN DE NADAL

Per la compra en el comerç local, els establiments que s'adherisca a la campanya repartiran entrades per a pujar al "Tren del Nadal" per als dies 26 al 29.

01-10-2018 ANEM AL MERCAT DE PAIPORTA

L'Activitat conisteix en la reatlizació de tallers sobre "Alimentació saludable" dirigits a escolars de tots els centres educatius de la població de 4t primària. L'actividat es desenvoluparà dins del Mercat Municipal

19-07-2018 CAMPANYA COMERCIAL TORNA A L'ESCOLA AMB EL COMERÇ DE PAIPORTA

Incentivar les compres referents a tot el necessari per a la volta al col·le en el municipi de Paiporta

13-06-2018 VII Ruta de Tapes de Paiporta

20 Bars i Restaurants oferiran aquest cap de setmana la VII edició de la Ruta de Tapes, també cridada "Tasta Tapes", una iniciativa organitzada per la Regidoria d'Ocupació i Comerç de l'Ajuntament de Paiporta que se celebrarà est el cap de setmana vinent del 15 al 17 de juny i que premiarà a la tapa més saborosa i a la més innovadora.

La novetat d'enguany és que també hi haurà un premi al "Servei Responsable". Els clients que participen en la votació valoraren entre altres aspectes, la possibilitat de consumir una tapa o beguda no alcohòlica **má barata o al mateix preu que la cervesa o vi.

Durant el temps que dure el públic podrà degustar "tapa i cervesa" per 2 € o tapa més refresc 2'50 . 

Enguany "Tasta Tapes" oferta diferents i exquisides tapes com a "Flor del pensament", (brots de bataria, flor de pensament, clavell xinés, gambón arrebossat i got de salmorejo) i altres més tradicionals com a "Arròs de l'Albufera" 

 

 

19-04-2018 Curs Emprenedoria Juvenil Paiporta-Cambra València

Si eres menor de 30 anys, no tens ocupació i vols muntar el teu propi negoci, la Càmera de València en col·laboració amb l'Ajuntament de Paiporta va a engegar un programa de "Empreiment juvenil" amb l'objectiu d'incorporar al mercat laboral al col·lectiu de joves, promocionant per via de la emprenedoria  l'activitat econòmica empresarial de la província de València.

Tot açò, mitjançant l'organització i promoció d'activitats docents orientades a la formació per a l'empreniment.

Lloc: Centre Cultural de Paiporta

Dates: Del 23 d'abril al 06 de juny.

Inscripciones:

http://www.camaravalencia.com/es-ES/emprendedores/Paginas/Programa-Emprendimiento-Juvenil-Cursos.aspx

03-05-2017 VII Fira Comercial

Del 2 al 17 de maig s'obri el termini d'inscripció perquè els comerciants sol·liciten participar en la Fira Comercial. Es realitzarà el 2,3 i 4 de juny juntament amb la Ruta de la Tapa i el Mercat Medieval, el lloc de realització serà entorn al Mercat Municipal i es farà amb casetes de fusta . L'Ajuntament finançarà el 80% del cost de la caseta. 

19-12-2016 Festa al Mercat Municipal

Programa d'activitats per a l'animació del Mercat Municipal el dia 23 de desembre, jocs, titelles, mercat ambulant solidari, sorteigs...

04-11-2016 Ruta de Tapes

11-05-2016 Fira 2016

Com tots els anys estem organitzant la Fira Comercial per al pròxim mes de juny. Els comerciants interessats hauran de presentar sol·licitud de participació en l'oficina UNICA fins al 19 de Maig. La Fira se celebrarà en la plaça Xúquer l'11 de juny.

https://datos.portaldelcomerciante.com/userfiles/133/133/file/BASES_FERIA_2016-val-es-ca.pdf

01-02-2016 QUEDA'T DE COMPRES AL MERCAT MUNICIPAL

L'Ajuntament de Paiporta, amb la finalitat de dinamitzar el mercat municipal, va a portar a terme una campanya per a conscienciar als consumidors i consumifores dels avantatges de consumir en aquest format comercial. L’objetiu de la campanya es “revitalitzar el nostre mercat municipal”.