ciencasas-Paiporta:Ajuntament de Paiporta::Directori comercial de la Comunitat Valenciana
Xarxa Afic

Categories

CIENCASAS

Finances i gestió » Serveis inmobiliaris

Foto principal

Foto secundària

Carrer MESTRE PALAU, 16
46200, Paiporta - Valencia/València
Tel.: 963979847
Mòbil: 627042173
Whatsapp: 627042173
 

Disposen de:
  • Local accessible Local accessible

En Ciencasas els nostres clients són el més important i oferim una atenció personalitzada i directa a través dels nostres departaments i servicis.

 Ciencasas és una empresa jove amb professionals amb una llarga trajectòria i àmplia experiència en el sector i amb un pla de formació contínua. A més, per a logar l'excel·lència dels nostres servicis, treballem amb noves ferramentes per a promoure la col·laboració dels immobles. Actualment, Ciencasas compartix la venda dels seus immobles amb:

L'associació professional AVEI que promou i crega servicis comuns vetlant pel prestigi professional. Facilita la relació amb altres professionals de les poblacions de la comarca de l’Horta Sud, a València.

 - MLS de València SIC és l'associació professional d'empreses immobiliàries líders en la intermediació, que compta amb el grup més nombrós d'agències immobiliàries de València i contornada, estant constituïda per les més importants i referents del sector nacional.

 - MLS ACTUA que posseïx avançada formació immobiliària tant espanyoles com americanes CENIC CRS CIPS ABR AEFI, una formula efectiva que proporciona els millors resultatsHorari:

DILLUNS A DIVENDRES: matins: 10:00 a 14:00 vesprades: 17:00 a 20:30 DISSABTES: matins: 10:00 a 13:30