Xarxa Afic

Categories

Mostrant els resultats de 1 a 10 de 76

07-05-2020 PROGRAMA TRANSFORMACIÓ DIGITAL

Des del Departament de Comerç de Paiporta, volem donar suport al nostre comerç local per tal de dinamitzar l'activitat comercial, oferint un major atractiu i competitivitat, impulsant la modernització de les estructures comercials mitjançant, un curs ONLINE de sensibilització, diagnòstic, assessoramente per a la tranformaciò digital.

18-12-2019 PUJA AL TREN DE NADAL

Campanya dirigida als comerços per a incentivar les compres nadalenques, per la compra en comerços adherits a la campanya els clients rebran uns vals per a pujar al "Tren del Nadal"

29-07-2019 TORNA A L'ESCOLA AMB EL COMERÇ DE PAIPORTA

Campanya dirigida a potenciar el consum dels comerços que es dediquen a la venda de material escolar i serveis

08-05-2019 IX FIRA COMERCIAL

IX Fira Comercial en la qual els comerços de Paiporta fan una demostració de tots els seus productes i serveis

27-03-2019 EMOCIONA'T AMB LES HISTÒRIES AL MERCAT

CAMPANYA D'ANIMACIÓ EN EL MERCAT MUNICIPAL QUE TÉ COM A OBJECTIU INCENTIVAR I CAPTAR NOUS COMPRADORS. S'OBSEQUIARÀ AMB INVITACIONS A NOUS CLIENTS PER A ASSISTIR A UN PROGRAMA DE TALLERS, MONOLEG, COMPTE CONTES EN EL MERCAT MUNICIPAL

28-11-2018 PUJA AL TREN DE NADAL

Per la compra en el comerç local, els establiments que s'adherisca a la campanya repartiran entrades per a pujar al "Tren del Nadal" per als dies 26 al 29.

01-10-2018 ANEM AL MERCAT DE PAIPORTA

L'Activitat conisteix en la reatlizació de tallers sobre "Alimentació saludable" dirigits a escolars de tots els centres educatius de la població de 4t primària. L'actividat es desenvoluparà dins del Mercat Municipal

19-07-2018 CAMPANYA COMERCIAL TORNA A L'ESCOLA AMB EL COMERÇ DE PAIPORTA

Incentivar les compres referents a tot el necessari per a la volta al col·le en el municipi de Paiporta

13-06-2018 VII Ruta de Tapes de Paiporta

20 Bars i Restaurants oferiran aquest cap de setmana la VII edició de la Ruta de Tapes, també cridada "Tasta Tapes", una iniciativa organitzada per la Regidoria d'Ocupació i Comerç de l'Ajuntament de Paiporta que se celebrarà est el cap de setmana vinent del 15 al 17 de juny i que premiarà a la tapa més saborosa i a la més innovadora.

La novetat d'enguany és que també hi haurà un premi al "Servei Responsable". Els clients que participen en la votació valoraren entre altres aspectes, la possibilitat de consumir una tapa o beguda no alcohòlica **má barata o al mateix preu que la cervesa o vi.

Durant el temps que dure el públic podrà degustar "tapa i cervesa" per 2 € o tapa més refresc 2'50 . 

Enguany "Tasta Tapes" oferta diferents i exquisides tapes com a "Flor del pensament", (brots de bataria, flor de pensament, clavell xinés, gambón arrebossat i got de salmorejo) i altres més tradicionals com a "Arròs de l'Albufera"