Ajuntament de Paiporta::Directori comercial de la Comunitat Valenciana
Xarxa Afic

Categories

Mostrant els resultats de 31 a 40 de 77

15-12-2014 GALA DEL COMERCIO 2014

Paiporta celebrara el próximo día 15 de diciembre la V Gala del Comercio, se celebrará en el Museo de la Rajoleria a las 20:30. En el transcurso de la Gala se entregaran los premios a los participantes en la Ruta de la Tapa ( "la tapa más sabrosa" y la tapa más innovadora" y tambien los premios a los ruteros.), el concurso de escaparates, y los distintivos Green Commerce.

05-12-2014 3ª RUTA DE TAPAS

 

 

 

EL PROXIMO MES DE DICIEMBRE ACOGERA LA TERCERA EDICION DE LA RUTA DE TAPAS "PAIPORTA DA GUSTO". SE CELEBRARAN ENTRE LOS DIAS 5 Y 8 DE DICIEMBRE PARTICIPARAN 26 BARES DE LA LOCALIDAD QUE PRESENTAN CADA UNO DE ELLOS DOS TAPAS AL CONCURSO, UNA LA TAPA MÁS SABROSA, Y OTRA LA TAPA MÁS INNOVADORA. PARA LOS "RUTEROS TAMBIEN HABRAN DIVERSOS PREM IOS, VIAJES, CENAS, SORTEOS ETC.

05-12-2014 CONCURSO DE ESCAPARATES

CONCURSO DE ORNAMENTACIÓN NAVIDEÑA DE LOS ESCPARATES. SE PODRÁN PRESENTAR TODOS LOS COMERCIOS QUE DECOREN SU ESCAPARATE CON MOTIVOS NAVIDEÑOS. LA FINALIDAD DEL CONCURSO SERA MEJORAR LA IMAGEN DE NUESTRO COMERCIOS A LOS EFECTOS DE INCENTIVA EL CONSUMO EN ESTAS FECHAS HAY TRES PREMIOS: 1º PREMIO: 300 EUROS 2ª PREMIO: 200 EUROS 3ª PREMIO: 100 EUROS

27-11-2014 EXPOSICIÓN

 

EXPOSICIÓN FOTOGRAFICA DE LOS COMERCIOS DE PAIPORTA A TRAVÉS DE LOS TIEMPOS. COMO ERAN Y COMO SON AHORA. LA EXPOSICION FOTOGRAFICA TAMBIEN IRA ACOMPAÑADA DE UTENSILIOS QUE SE UTILIZABAN EN EL COMERCIO ANTIGUAMENTE.

14-07-2014 PREMIOS RUTA DE LA TAPA

'Els ruteros' que van participar durant els dos últims caps de setmana de juny en la Ruta de la Tapa, Paiporta Dóna Gust, van triar la tapa servida pel restaurant Giroa com la més saborosa de les 62 varietats diferents que es van servir. Així mateix, la regidoria de Comerç va sortejar un cap de setmana per a dues persones, valorat en 250 euros, i dos menjars o sopars per a dues persones en qualsevol dels restaurants participants. 

En total, Paiporta va servir 15.500 tapes durant la Ruta de la Tapa.
 

20-06-2014 II RUTA DE LA TAPA 2014

II RUTA DE LA TAPA QUE SE DESARROLLARA LOS DOS ULTIMOS FINES DE SEMANA DEL MES DE JUNIO.

23-05-2014 SHOPPING NIGHT

 

Paiporta viurà un intens mes de juny comercial. L'Ajuntament ultima un potent programa d'activitats que arrancarà el dissabte 7 de juny amb la tradicional Fira del Comerç en la qual, en el nou emplaçament de la plaça Xúquer, participaran una trentena de comerços i associacions locals. Des de les 10 del matí fins a les 10 de la nit, els paiportins i paiportines podran realitzar les seues compres mentre gaudeixen dels inflables per als més xicotets i fluïsquen les actuacions de capoeira, dansa i màgia.

Els dos últims caps de setmana, Paiporta reedita la Ruta de la Tapa, 'Paiporta dóna gust', amb una participació encara major que en la primera convocatòria de desembre. En aquesta ocasió, concorreran 30 bars, restaurants i cafeteries que oferiran 60 tapes a un preu tancat de 2 euros amb consumició. 'Els ruteros' triaran l'oferta més gustosa de totes les servides pels establiments. Coincidint amb la Ruta de la Tapa, en la qual l'any passat van participar 600 persones, els divendres 20 i 27 de juny, Paiporta viurà la seua primera Shopping Night amb descomptes especials fins a la matinada.

"Tots els paiportins i les paiportines han de saber que en el nostre municipi trobaran tot el que cerquen, especialment els joves, que poden ser més proclius a cercar altres opcions en grans superfícies. L'òptima relació qualitat-preu, l'amabilitat i la preparació que ofereix el nostre xicotet comerç no té preu", explica l'alcalde de Paiporta, Vicente Ibor, i insisteix: "Un comerç a Paiporta empra com a mitjana a dues persones, majoritàriament dones i amb caràcter indefinit. Comprar a Paiporta és, doncs, invertir en riquesa i en identitat".
 

MES INFORMACIÓ: C/ SANTA ANA 35

 TEL:610569250

Correo: atorres@paiporta.es

 

05-05-2014 FERIA COMERCIAL 2014

 

 

Se abre el plazo de inscripción para participar en la IV Feria Comercial de Paiporta, las solicitudes se entregarán en la oficina UNICA hasta el próximo día 17 de mayo.

Mas información:datos.portaldelcomerciante.com/userfiles/133/file/Certificado_Decreto_odt[1].pdf

18-12-2013 GALA DEL COMERCIO

L'Ajuntament de Paiporta ha tornat a organitzar la Gala del Comerç en la qual s'ha lliurat el premi al Restaurant Roldán de Paiporta per haver servit la millor tapa de la 'I Ruta de la Tapa. Paiporta dóna gust' en la qual van participar 25 restaurants i 600 ruters que van votar majoritàriament per la tapa Roldán "llit de creïlles a la lionesa amb galta (de porc) ibèrica al vi negre", del restaurant Roldán. 

A més, durant la Gala s'han sortejat deu xecs regal per valor de 1.000 euros (100 euros cadascun) per a canviar en qualsevol dels 25 establiments participants en la campanya Queda't de Compres. És la quarta vegada que s'organitza aquesta iniciativa, després del Nadal passat, el Dia del Pare, el de la Mare i en aquesta ocasió.

A la Gala, també han assistit els comerciants que han participat en els dos cursos de formació impartits per Comerç: E-Màrqueting i Facebook.

L'alcalde de Paiporta, Vicente Ibor, ha insistit en la necessitat de consumir en el xicotet comerç local, generador de riquesa i identitat. Com a mitjana, un establiment de Paiporta genera dos llocs de treball, la majoria femení
 

17-12-2013 IV GALA DEL COMERCIO

Como todos los años desde la Concejalia de Comercio se va a celebrar la IV edición de la Gala del Comercio, un evento que tiene como objetivo principal crear un espacio de encuentro entre todos los comerciantes y hosteleros de nuestra localidad.

Este año en el desarrollo de la Gala se entregarán los premios a los consumidores en la campaña navideña "Quédate de compras", a los participantes en la I Ruta de Tapas y a la Tapa Ganadora del concurso así como los títulos de los cursos de formación realizados