Ajuntament de Paiporta::Directori comercial de la Comunitat Valenciana
Xarxa Afic

Categories

Mostrant els resultats de 51 a 60 de 77

25-04-2013 JORNADAS "DEL COMERCIO TRADICIONAL AL COMERCIO 2.0"

El pasado día 19 de abril se desarrolló la jornada "Del comercio tradional al comercio 2.0" organizada por FEVALCO (Federación Valenciana de Comercio) y la Concejalías de Comercio y de Fomento Económico y Empleo del Ayuntamiento de Paiporta.

Durante dicha jornada alrededor de 15 comercios del municipio han intercambiado experiencias y conocimientos a cerca de la utiliación de las redes sociales como herramienta de promoción de sus comercios, la optimización de los recursos y las ventajas que ofrece el comercio electrónico para mejorar sus ventas.

 

15-04-2013 CHARLA AUTOEMPLEO

28-03-2013 JORNADAS PARA EL COMERCIO

El Ayuntamiento de Paiporta a través de las Concejalias de Fomento Económico y Comercio han programado unas jornadas formativas que bajo el titulo "Del comercio tradicional aL comercio 2.0" pretende ofrecer una visión general y estratégica del uso de las nuevas tecnologías en concreto de las redes sociales para fomentar nuestros comercios.

Estas jornadas se desarrollaran los dias 4 y 5 de abril en horario de 15:00 a  17:00 en el Museo de la Rajoleria (Aula de lectura)

Las inscripciones se realizan en la oficina UNICA hasta el mimo día 4 de abri.

¡¡¡¡OS ANIMAMOS A PARTICIPAR!!!!

14-03-2013 ENTREGA DE PREMIOS CAMPAÑA DEL DIA DEL PADRE "QUEDATE DE COMPRAS, GANAMOS TODOS"

 

La Regidoria de Comerç va lliurar ahir els deu xecs regal per valor de 100 euros cadascun (1.000 en total) per a canviar en els establiments acollits a la campanya 'Queda't de compres. Guanyem tots' amb motiu del Dia del Pare. Durant deu dies, els comerços adherits a la campanya van lliurar 10.000 bitllets entre els seus clients, per a fidelitzar i animar les vendes després de les Rebaixes.


La iniciativa va arrancar amb molt d'èxit en Nadal i es reeditarà per al Dia de la Mare. De fet, en els pròxims dies, la regidoria de Comerç obrirà el termini perquè tots els comerços paiportins puguen participar en aquesta campanya gratuïtament.


L'alcalde de Paiporta, Vicente Ibor, subratlla la importància de transmetre entre els paiportins les bonances del xicotet comerç: "Crea identitat, riquesa i seguretat. Comprar en un establiment de la nostra ciutat és garantia de qualitat i magnífic assessorament. A més, genera un efecte multiplicador en deixar els diners en la nostra mateixa ciutat". Cada comerç de Paiporta genera una mitjana de dos llocs de treball de caràcter indefinit i sobretot, en l'àmbit femení.

La iniciativa, que va arrancar en Nadal, es reeditarà per al Dia de la Mare.

 

 

28-02-2013 PREMIOS EMPRENDEDORES

"La fundación everis abre la convocatoria del Premio Emprendedores 2013 con la intención de seguir fomentando la aparición de nuevos emprendedores avalados o descubiertos por académicos de reconocido prestigio y que facilite la financiación de proyectos empresariales con claros objetivos de innovación, viabilidad y beneficio para la sociedad. Los candidatos podrán presentar su propuesta al Premio Emprendedores 2013 de modo online, a través de esta página web, hasta las 19:00 horas del día 3 de junio de 2013.

La fundación everis premiará a los ganadores con una dotación económica de 60.000 euros, para el desarrollo y lanzamiento de la empresa. Asimismo, se podrá conceder un accésit a los proyectos que hayan quedado finalistas, dedicando a este fin la cantidad de 40.000 euros. Como aliciente, algunos de los proyectos finalistas que por su valor se consideren susceptibles de hacerse realidad puede que cuenten con el apoyo, asesoramiento y seguimiento de la fundación everis a través de i-deals.

Este año, como novedad, los candidatos deberán presentar un vídeo que explique el proyecto. Te explicamos cómo realizar ese vídeo. www.youtube.com/watch

La fundación everis podrá seleccionar de entre los candidatos al Premio Emprendedores un determinado número de proyectos para competir en los Premios Iberoamericanos."
MAS NFORMACIÓN:fundacioneveris.es/Paginas/Premios/Premio%20Emprendedores/convocatoria_2013.aspx

27-02-2013 CAMPAÑA

CAMPAÑA DE ANIMACIÓN COMERCIAL "QUEDATE DE COMPRAS". DIA DEL PADRE. EL OBJETO DE LA CAMPAÑA CONSISTE EN UN SORTEO DE 5 VALES POR VALOR DE 100 EUROS A CONSUMIR EN LOS COMERCIOS DE PAIPORTA QUE SE ADHIERAN A LA CAMPAÑA.

MAS INFORMACIÓN:datos.portaldelcomerciante.com/userfiles/133/DECRETOOKDP.pdf

30-11-2012 FIRA DE NADAL

 

Como todos los años la Asociación de Comercianes en colaboración con el Ayuntamiento de Paiporta organizan el tradicional "Mercadillo Naviño", al objeto de promocionar las compras en nuestro municipio  en estas fechas. Participarán una amplia gama de comercios y servicios en los que los consumidores/as de Paiporta puedan realizar su compras navideñas existiendo una amplia gama de promociones y descuentos para los asistentes. El  Mercado de Nadal será el próximo  15 de diciembre en la calle Jaime y además existirán numerosas actividades infantiles.

Mas información en: www.asociacioncomerciopaiporta.com

26-11-2012 CAMPANYA

 

 PINCHAR AQUI PARA OBTENER LAS BASES:datos.portaldelcomerciante.com/userfiles/133/BASESCONSUMIDORES2012OK.pdf

L'Ajuntament convoca el Primer Premi de Nadal "Queda't de Compres" i regalarà 10 vals de 100 euros per a comprar en el municipi
 

La regidoria de Comerç de l'Ajuntament de Paiporta durà a terme a partir de desembre diferents actuacions per a dinamitzar el comerç local. Enguany ha convocat la primera edició del Premi de Nadal Queda't de compres amb el qual regalarà 10 vals de 100 euros per a comprar en establiments locals.

Els comerços que vulguen adherir-se a la campanya hauran d'inscriure's abans del 30 de novembre a través de la web municipal o en l'Oficina d'Atenció al Ciutadà. Els vals s'adquiriran en els comerços adherits de l'1 al 19 de desembre i participaran en un sorteig que es realitzarà durant la celebració de la III Gala del Comerç, el 20 de desembre. Els vals podran canviar-se per productes dels establiments locals adherits prèviament a la campanya del 21 de desembre al 15 de gener.

També a partir d'avui i fins al 7 de desembre, els comerços interessats a participar en el VI Concurs d'Ornamentació Nadalenca poden inscriure's en l'Agència de Foment a la Innovació Comercial en el carrer Sant Anna "per a mostrar el seu costat més artístic amb la decoració dels seus aparadors a partir del pròxim 10 de desembre", expliquen els regidors de Comerç i Foment Econòmic, Pepe Ribes i Amparo Ciscar.

Un jurat format per una interiorista col·legiada, una escultora local, els regidors de Comerç i Foment Econòmic, un professional de l'aparadorisme, la tècnica AFIC i una llicenciada en Belles Arts valoraran els dies 13 i 14 de desembre els aparadors.

El primer premi del concurs està dotat en 500 euros, el segon en 350 i el tercer en 150. L'alcalde Vicente Ibor espera que els negocis locals independentment de la seua raó social o titularitat se sumeixen al concurs que premia als comerciants i fa una crida als ciutadans perquè col·laboren amb el comerç i realitzen les seues compres de Nadal en el municipi. "Unes compres que enguany també tenen premi per als clients amb la nova campanya de vals. El nostre objectiu és dinamitzar les compres en el municipi i impulsar el comerç local per això, aquestes campanyes van dirigides tant als establiments que podran premiar i fidelitzar la seua clientela com als consumidors que tenen la possibilitat d'aconseguir amb les seues compres vals per a seguir consumint en el municipi".

El lliurament d'aquests premis, en els quals es valora l'originalitat, l'harmonia estètica, l'ocupació d'ornaments tradicionals o la presentació del producte, es realitzarà en la III Gala del Comerç prevista per al 20 de desembre, a les 20:30 hores en l'Auditori Municipal.
 

/

06-11-2012 II FIRA COMERCIAL

 

 

 Més de dos mil persones van visitar el dissabte 3 de novembre, la II Fira del Comerç de Paiporta en la qual van participar una trentena de comerços i també van tenir cabuda diferents associacions culturals, socials o juvenils en una jornada festiva. 

Els comerços van eixir al carrer per a difondre els avantatges de comprar en el municipi entre els veïns i veïnes sota el lema "Queda't de compres", la campanya de promoció al comerç que enguany ha llançat el Consistori. Segons els mateixos, l'impacte sobre les vendes, "és d'un 10 o un 15% més durant aqueix mes respecte a altres mesos que no hi ha hagut fira".

L'alcalde de Paiporta, Vicente Ibor, i el regidor de Comerç, Pepe Ribes, es mostren satisfets de la participació que ha tingut la fira que ha servit perquè els comerços oferisquen els seus productes i donar-se a conèixer a la ciutadania. Ribes destaca que es van repartir més de sis-centes borses entre els visitants a la fira i que els comerciants es mostraven satisfets "perquè no solament els ha permès vendre sinó que alguns s'han donat a conèixer i se'ls ha fet comandes per a les pròximes festes nadalenques".

La ubicació de la fira en el carrer Jaume I, al costat de la plaça Major, ha sigut per als comerciants "l'encertada".

Els expositors de la fira han mostrat la seua satisfacció per l'organització i especialment, com destaca Ribes "per la ubicació més cèntrica en el carrer Jaume I al costat de la plaça Major. De fet, ja ens han demanat repetir el lloc en les pròximes edicions", assenyala l'edil.

 

Els comerços de Paiporta, segons el Pla d'Acció Comercial, creen una mitjana de dues ocupacions indefinides per establiment. I com destaca Ibor "la voluntat municipal és fomentar les compres en el xicotet comerç perquè aporta riquesa i identitat al municipi".

 

03-11-2012 II FERIA COMERCIAL DE PAIPORTA

II FERIA COMERCIAL DE PAIPORTA QUE SE CELEBRARÁ EL PRÓXIMO 3 DE NOVIEMBRE EN LA PLAZA MAYOR, DIRIGIDA A COMERCIOS Y SERVICIOS DE LA LOCALIDAD DE PAIPORTA. HORARIO DE 10:00 A 21:00 HORAS. PERIODO DE INSCRIPCION DESDE EL 15 AL 26 DE OCTUBRE A TRAVES DE LA OFICNA UNICA.

 datos.portaldelcomerciante.com/userfiles/133/feria comercio.pdf